ŞANLIURFA / HALİLİYE - Hacı Bozan Bozanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

HACI BOZON BOZANOĞLU MESLEKLİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN GELENEKSEL İFTAR PROĞRAMI BU YILDA YAPILDI

Mübarek ayda deprem ve sel afetinden sonra öğretmenlerimiz ile öğrenci ve velilerimiz bir araya gelmenin huzurunu hep beraber paylaştık

Okulumuzda her yıl yapılan öğretmen, öğrenci ve veli iftar programı bu yıl  05 Nisan 2023 günü yapıldı. Bu yıl özellikle peş peşe yaşadığımız zor günlerden sonra huzur ve sağlıklı hep beraber olmanın mutluğunu yaşadık. Zaten Ramazan ayının felsefesinde zor günler yaşayan insanların yerine kendimizi koymak, oruçla onların yaşadığı zorlukları hissetmemiz ve yapacağımız yardımlar ile yakınlaşmamızdır. İftar öncesi yapılan duada deprem ve sel afetinde hayatını kaybedenler rahmetle anılıp bu zor günlerde devletimiz ve halkımızın güçlü kenetlenmesi ile oluşan mağduriyetlerin giderilmesi için yaratana el açıp niyazda bulunuldu. İftar programını organize eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ahmet GERGERLİ hocamıza teşekkür ederiz.

08-04-202308-04-202308-04-202308-04-2023

Yayın: 08.04.2023 - Güncelleme: 08.04.2023 11:05 - Görüntülenme: 454