ŞANLIURFA / HALİLİYE - Hacı Bozan Bozanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

2023 2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda düzenlenecek kariyer gümleri Programımız

Ara

Okulumuz 11 A Sınıfı Öğrencisi İrem SÖNMEZSOY Şanlıurfa Valiliğinin BİGEP 1. Deneme Sınavında Okul Birincisi başarısından dolayı okul Müdürü Süleyman Sami KARS tarafından ödüllendirildi.

Ara

Okulumuz 12 B Sınıfı Öğrencisi Eren Erdim KARA Şanlıurfa Valiliğinin BİGEP 1. Deneme Sınavında Okul Birincisi başarısından dolayı okul Müdürü Süleyman Sami KARS tarafından ödüllendirildi.

Ara

Okulumuz 11 A Sınıfı Öğrencisi Fikriye FİDANCI Mersin'de yapılan yarışmada Türkiye Üçüncüsü Oldu.

Ağu

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN 2023 YKS TERCİH REHBERLİĞİ 27 TEMMUZ İLE 8 AĞUSTOS TARİHLERİNDE SAAT 10;00 -14:30 ARASINDA REHBERLİK SERVİSİMİZDE YAPILMAKTADIR.

Nis

Mübarek ayda deprem ve sel afetinden sonra öğretmenlerimiz ile öğrenci ve velilerimiz bir araya gelmenin huzurunu hep beraber paylaştık

Mrt

04 Mart 2022 Cuma günü okulumuzda acil durum tahliye ve deprem tatbikatı yapıldı.

BAŞARILI OLMANIN SIRRI

Öğrencilerin kendisinin, ailesinin ve öğretmenlerinin en temel beklentilerden biri başarıdır. Eğitim hayatınızın farklı dönemlerinde farklı denemelere rağmen ya da çok çalışmaya rağmen istenen başarı yakalanmamış olabilir. Bu durum yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğu işareti olabilir mi?  Tam da bu noktada konuşmamız gereken kavram verimli ders çalışmak olabilir. Kuşkusuz her öğrencinin bireysel farklılıklarından hareketle farklı öğrenme stillerinden bahsedebiliriz. Ancak öğrenme stillerimizi etkileyen ortak öğrenme tarzlarından da bahsetmek gerekmektedir. Biz daha çok ortak etkiye sahip yöntemler üzerinde durmaya çalışacağız. Bunun için bu makalede aşağıdaki başlıklar üzerinde durulmuştur:

1. Önyargı

2.Hedef Belirleme